Politika privatnosti

Politika privatnosti Green Royal d.o.o.
Ovom politikom privatnosti uređuju se način na koji Lajtnet d.o.o.prikuplja, koristi, održava i objavljuje informacije prikupljene od korisnika (u daljem tekstu,“Korisnik“) preko veb veb sajta www.lajtnet.com ili odredišnih strana u našem vlasništvu (u daljem tekstu“Veb sajt“). Ova politika privatnosti se odnosi na veb sajt i sve proizvode i usluge koje nudi Green Royal d.o.o.

Lični identifikacioni podaci

Green Royal d.o.o.prikuplja lične, identifikacione, podatke od Korisnika na različite načine, uključujući, ali ne ograničavajući se, kada Korisnici posećuju naš veb sajt, registruju na veb sajtu, prijavljuju se na newsletter, vebinar, popunjavaju formular, a u vezi sa drugim aktivnostima, uslugama, funkcijama ili resursima koji su dostupni na našem veb sajtu. Korisnicima se prema potrebi mogu tražiti ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona. Korisnici mogu posetiti naš veb sajt anonimno. Lajtnet prikuplja lične informacije od Korisnika samo ako nam Korisnik dobrovoljno dostavi takve informacije. Korisnici uvek mogu odbiti da lično pruže identifikacione informacije, osim što u tim slučajevima mogu biti uskraćeni za neke podatke ili aktivnosti na veb sajtu.

Identifikacioni podaci koji nisu lične prirode

Green Royal d.o.o.ima pravo prikupljanja identifikacionih podataka o Korisniku koji nisu lične prirode u svakom trenutku njegove interakcije sa veb sajtom. Ne-lični identifikacioni podaci mogu uključiti ime pretraživača, tip računara i tehničke informacije o Korisnicima sredstava za priključenje na našem veb sajtu, kao što je operativni sistem, Internet provajder koji koriste i druge slične informacije.

Gde čuvamo Vaše podatke

Podatke o ličnosti prikupljamo i čuvamo u okviru email liste (baze podataka) putem softvera za email marketing i marketing automatizaciju koji su svoje poslovanje prilagodili GDPR regulativi.

Kako koristimo prikupljene informacije

Green Royal d.o.o. može prikupljati i koristiti lične podatke Korisnika u sledeće svrhe:

Da poboljša svoje usluge

Informacije koje prikupljamo nam pomažu da efikasnije odgovorimo na vaše zahteve korisničkoj službi i podršci.

Za personalizaciju iskustva korisnika

Možemo koristiti informacije da shvatimo kako naši Korisnici (kao grupa) koriste usluge i resurse koji se nalaze na našem veb sajtu.

Da unapredimo naš veb sajt

Možemo koristiti povratne informacije koje navedete za poboljšanje naših proizvoda i usluga.
Da bismo pokrenuli promocije, takmičenja, istraživanja ili druge funkcije veb sajta
Slanje Korisnicima informacija koje su pristali da prime o temama njihovog interesovanja.

Da bismo poslali periodične e-poruke

Možemo koristiti e-mail za slanje informacija o ispravkama i novinama na veb sajtu. Takođe se može koristiti kao kanal komunikacije da odgovorimo na Korisnikove molbe, pitanja i/ili druge zahteve. Ako Korisnici odluče da se opredele za našu mailing listu, oni će dobiti e-poruke koje mogu da uključuju vesti kompanije, informacije o novim ponudama, proizvodima ili uslugama, itd. Ako u bilo kom trenutku Korisnik želi da se odjavi od prijema buduće e-poruke, uključili smo detaljnu odjavu na dno svakog e-maila.

Kako štitmo informacije

Green Royal d.o.o. usvaja prikupljanje podataka, skladištenje i obradu i sigurnosne mere za zaštitu od neovlašćenog pristupa, promena, obelodanjivanja ili uništavanja ličnih informacija, korisničkog imena, lozinke, transakcija informacija i podataka koji se nalaze na našem veb sajtu.

Deljenje ličnih podataka

Green Royal d.o.o.ne prodaje, trguje ili iznajmljuje Korisničke lične identifikacione podatke drugima.

Prava Korisnika

U skladu sa GDPR regulativom Korisnik ima pravo:

  • Da se u svakom trenutku odjavi sa email liste
  • Zatraži da pogleda koji su njegovi podaci sačuvani u našoj bazi podataka
  • Zatraži da bude zaboravljen (da se izbrišu svi njegovi podaci iz naše baze podataka)

Promene u politici privatnosti

Green Royal d.o.o. ima diskreciono pravo da ažurira ovu politiku privatnosti u bilo koje vreme. Kada to učinimo, mi ćemo revidirati ažurirani datum na dnu ove stranice i poslati vam e-mail. Preporučujemo Korisnicima da s vremena na vreme provere ovu stranicu za bilo kakve promene. Da ostanu informisani o tome na koji način štitimo lične podatke koje prikupimo. Saglasni ste i prihvatate da je Vaša odgovornost da pregledate ovu politiku privatnosti periodično i postanete svesni modifikacija.

Vaše prihvatanje ovih uslova

Korišćenjem ovog veb sajta, prihvatate ovu politiku. Ako se ne slažete sa ovom politikom, molim Vas da ne koristite naš veb sajt. Korišćenje veb sajta nakon objavljivanja promena u ovoj politici će se smatrati kao Vaše prihvatanje tih promena.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi sa ovom politikom privatnosti, prakse veb sajta ili vašom interakcijom sa ovim veb sajtom, kontaktirajte nas na:

Green Royal d.o.o.
www.xado.rs | info@xado.rs
Kruševačka 33, 11000 Beograd, Srbija
Telefon: 063 8000 221

Datum izmene sadržaja na stranici: 16.12.2019.