XADO Atomic Oil 2T FC

1L

Sintetičko ulje za dvotaktne motore motorne opreme. Sadrži atomski REVITALIZANT.


1.488 Din.

PDV je uračunat u cenu proizvoda.

Dodaj u listu želja

Kategorija: Motocikli / Ulja za dvotaktne motore

Brend: XADO

Šifra: xa20116

 Besplatna dostava za porudžbine veće od 4.000 Din.

Sintetičko ulje za dvotaktne motore motorne opreme. Sadrži atomski REVITALIZANT®.
 

Prednosti

  • Ovaj proizvod se primenjuje kod motora motorcikala, skutera, snowmobila, kosačica, motornih testera, električnih generatora koji koriste benzin i drugih motora koji imaju vazdušno hladjenje.
  • Efikasno štiti motore tokom kratkročnih preopterećenja.
  • Zahvaljujući formuli koja smanjuje produkciju dima ulje održava motor čistim i sprečava formiranje taloga u karbutoru i izduvnim delovima.
     

Uputstvo za primenu:

Za motore sa mešovitim sistemom podmazivanja atomsko ulje XADO Atomic Oil 2T FC se koristi u mesavini sa gorivom u odnosu 1:50 osim ukoliko nije drugačije naznačeno od strane proizvodjača.
 

Radna svojstva:

  • ISO-L-EGD
  • API TC
  • JASO FC/FD (Low Smoke)
  • TISI

 

Plaćanje preko računa

Vašu narudžbinu možete platiti direktno uplatom na račun XADO Srbija (Green Royal d.o.o.), uz obavezno navođjenje imena, prezimena i tačne adrese. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ukoliko koristite e-banking.

 

Plaćanje pouzećem

Vašu narudžbinu plaćate kuriru prilikom preuzimanja paketa. Dostava je besplatna na Vašu adresu na teritoriji Srbije za porudžbine veće od 4.000 Din.

 

Brisanje i otkazivanje narudžbine

Da biste otkazali svoju narudžbinu molimo vas da nas kontaktirate na e-mail info@xado.rs ili telefonom 063 8000 221. Radno vreme: 09:00 - 17:00h radnim danima. Subotom: 09:00 - 15:00h.

 

Politika povratka proizvoda

Zamenu proizvoda možete da realizujete u roku od 30 dana. Prihvatamo samo proizvode koji su se vratili sa računom, u originalnom pakovanju, i da nema znake oštećenja ili upotrebe.

 

Zaboravljena lozinka

Da resetujete lozinku kliknite ovde.

 

Srdačno,
XADO® Shop

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.