XADO ATOMIC MOTOR OIL 5W20 4L


6.000 Din.

PDV je uračunat u cenu proizvoda.

Dodaj u listu želja

 Besplatna dostava za porudžbine veće od 4.000 Din.

Zahvaljujući prisustvu REVITALIZANT® nanokomponente, kompenzuje trajno habanje sklopova i delova motora i održava motor na najvišem tehničkom nivou. Produžava očekivani radni vek i povećava pouzdanost opterećenim režimima rada. Primenjuje se na motore putničkih automobila i lakih kamiona. Održava motor u vrhunskom stanju. Kada koristite ovo motorno ulje, uvek uzmite u obzir preporuke proizvođača motora.

Specifikacije i tehnologije ispunjava zahteve specifikacija:
SAE 5V-20
API SN/GF-5
API SN/GF-5
 
OEM odobrenja ispunjava zahteve OEM-a:
Ford VSS-M2C930A/M2C945A
Krajsler MS 6395
GM dekos1
GM 6094M

 

Plaćanje preko računa

Vašu narudžbinu možete platiti direktno uplatom na račun XADO Srbija (Green Royal d.o.o.), uz obavezno navođjenje imena, prezimena i tačne adrese. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ukoliko koristite e-banking.

 

Plaćanje pouzećem

Vašu narudžbinu plaćate kuriru prilikom preuzimanja paketa. Dostava je besplatna na Vašu adresu na teritoriji Srbije za porudžbine veće od 4.000 Din.

 

Brisanje i otkazivanje narudžbine

Da biste otkazali svoju narudžbinu molimo vas da nas kontaktirate na e-mail info@xado.rs ili telefonom 063 8000 221. Radno vreme: 09:00 - 17:00h radnim danima. Subotom: 09:00 - 15:00h.

 

Politika povratka proizvoda

Zamenu proizvoda možete da realizujete u roku od 30 dana. Prihvatamo samo proizvode koji su se vratili sa računom, u originalnom pakovanju, i da nema znake oštećenja ili upotrebe.

 

Zaboravljena lozinka

Da resetujete lozinku kliknite ovde.

 

Srdačno,
XADO® Shop

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.