Atomic Metal Conditioner XADO Maximum Automatic Transmission

30ML

Dizajniran za popravke, restauraciju I zaštitu od habanja automatskih menjača. Tokom tretmana automatskih menjača REVITALIZANT® formira keramički sloj


5.160 Din.

PDV je uračunat u cenu proizvoda.

Dodaj u listu želja

Kategorija: Automobili / Revitalizanti / Aditivi

Brend: XADO

Šifra: xa40027

 Besplatna dostava za porudžbine veće od 4.000 Din.

Dizajniran za popravke, restauraciju I zaštitu od habanja automatskih menjača. Tokom tretmana automatskih menjača REVITALIZANT® formira keramički sloj na površinama metalnih delova. (nazubljeni točkovi, distributeri, kvačila). Kao rezultat, geometrija delova se obnavlja. Metalni kondicioneri jačaju uljni sloj, obezbedjujući dodatni nivo zaštite od habanja.

Univerzalna primena kod svih tipova automatskih menjača uključujući Tiptronic®, Steptronic®, CVT itd.
 

Prednosti

 • Obnavlja delove automatskih menjača i štiti ih od habanja.
 • Eliminiše površinske defekte.
 • Redukuje buku i vibracije kod sklopova.
 •  Poboljšava pouzdanost rada i povećava servisni period upravljačkih mehanizama.
 • Odbacuje ekstreman teret.
 • Olakšava menjanje bzina.
   

Način primene

 1. Sipati neophodnu količinu proizvoda u radnu tečnost menjača zagrejanu na radnu temperaturu.
 2. Vozite auto u regularnom modu.
 3. REVITALIZATION® je završena nakon 1.500 km rada mehanizma.
   

Napomena

Tipičan znak početka REVITALIZATION® procesa je poboljšanje rada automatske transmisije (redukcija buke, poboljšanje rada menjača) počevsi od prvog kilometra/milja nakon tretmana. REVITALIZANT® je kompatibilan sa svim tipovima tečnosti za menjače: Dexron, Mercon, Mopar ATF, CVT; niti ulazi u hemijsku reakciju sa njima, niti menja njihovu viskoznost, frikciju ili ostala psihohemijska svojstva.

 

Plaćanje preko računa

Vašu narudžbinu možete platiti direktno uplatom na račun XADO Srbija (Green Royal d.o.o.), uz obavezno navođjenje imena, prezimena i tačne adrese. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ukoliko koristite e-banking.

 

Plaćanje pouzećem

Vašu narudžbinu plaćate kuriru prilikom preuzimanja paketa. Dostava je besplatna na Vašu adresu na teritoriji Srbije za porudžbine veće od 4.000 Din.

 

Brisanje i otkazivanje narudžbine

Da biste otkazali svoju narudžbinu molimo vas da nas kontaktirate na e-mail info@xado.rs ili telefonom 063 8000 221. Radno vreme: 09:00 - 17:00h radnim danima. Subotom: 09:00 - 15:00h.

 

Politika povratka proizvoda

Zamenu proizvoda možete da realizujete u roku od 30 dana. Prihvatamo samo proizvode koji su se vratili sa računom, u originalnom pakovanju, i da nema znake oštećenja ili upotrebe.

 

Zaboravljena lozinka

Da resetujete lozinku kliknite ovde.

 

Srdačno,
XADO® Shop

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.