Atomex DPF cleaner and restorer

250ML

Aditiv za dizel gorivo. Visoko efikasan proizvod za čišćenje filtera čestica bez demontaže (dok automobil radi).


1.980 Din.

PDV je uračunat u cenu proizvoda.

Dodaj u listu želja

Kategorija: Automobili / Revitalizanti / Aditivi

Brend: XADO

Šifra: xa30027

 Besplatna dostava za porudžbine veće od 4.000 Din.

Aditiv za dizel gorivo. Visoko efikasan proizvod za čišćenje filtera čestica bez demontaže (dok automobil radi). Sadrži katalizatore sagorevanja, koji obezbeđuju lako sagorevanje i eliminaciju čestica čađi akumuliranih u filteru. Kao rezultat, filter je očišćen i obnovljen.
 

Prednosti

  • Lako čisti bez rasklapanja.
  • U potpunosti i brzo obnavlja filter.
  • Pomaže izbegavanje skupih popravki.
  • Uklanja čestice čadji iz filtera.
     

Način primene

  1. Sipajte neophodnu kolicinu proizvoda u rezervoar pre sipanja goriva.
  2. Vozite automobil najmanje 50 km često držeći motor iznad 2.500-3.000 o/min u trajanju od 30 sekundi.
     

Napomena

Koristi se za sve vrste dizel motora opremljenih filterom čestica (uključujući one sa integrisanim sistemom regeneracije). Efikasan u ranoj i srednjoj fazi zacepljenja filtera čestica. Kao preventivna mera, preporučuje se da se proizvod koristi na svakih 3.000-5.000 predjenih kilometara. Kompatibilan sa svim vrstama dizel goriva.
 

 

Plaćanje preko računa

Vašu narudžbinu možete platiti direktno uplatom na račun XADO Srbija (Green Royal d.o.o.), uz obavezno navođjenje imena, prezimena i tačne adrese. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ukoliko koristite e-banking.

 

Plaćanje pouzećem

Vašu narudžbinu plaćate kuriru prilikom preuzimanja paketa. Dostava je besplatna na Vašu adresu na teritoriji Srbije za porudžbine veće od 4.000 Din.

 

Brisanje i otkazivanje narudžbine

Da biste otkazali svoju narudžbinu molimo vas da nas kontaktirate na e-mail info@xado.rs ili telefonom 063 8000 221. Radno vreme: 09:00 - 17:00h radnim danima. Subotom: 09:00 - 15:00h.

 

Politika povratka proizvoda

Zamenu proizvoda možete da realizujete u roku od 30 dana. Prihvatamo samo proizvode koji su se vratili sa računom, u originalnom pakovanju, i da nema znake oštećenja ili upotrebe.

 

Zaboravljena lozinka

Da resetujete lozinku kliknite ovde.

 

Srdačno,
XADO® Shop

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.