ATOMEX STOP LEAK AIR CONDITIONING AND REFRIGERATION SYSTEMS 30ML

Eliminiše mikropropuštanje rashladnog sredstva i zaptiva ih. Garantuje izdržljivo i elastično zaptivanje. Prednosti: Trajno zatvara sva curenja u sistemu


6.900 Din.

PDV je uračunat u cenu proizvoda.

Dodaj u listu želja

Kategorija: Automobili / Revitalizanti / Aditivi

Brend: XADO

Šifra: xa40042

 Besplatna dostava za porudžbine veće od 4.000 Din.

Eliminiše mikropropuštanje rashladnog sredstva i zaptiva ih. Garantuje izdržljivo i elastično zaptivanje. Prednosti: Trajno zatvara sva curenja u sistemu

Pogodno za curenja i pukotine do 0,3 mm. Vidljivo pod UV svetlom

Bezbedan za kompresor Kompatibilan sa svim vrstama rashladnih sredstva. Ne sadrži polimere

 

ATOMEX zaptivač za sisteme hlađenja i klimatizacije garantuje izdržljivo i elastično zaptivanje! 

 

Plaćanje preko računa

Vašu narudžbinu možete platiti direktno uplatom na račun XADO Srbija (Green Royal d.o.o.), uz obavezno navođjenje imena, prezimena i tačne adrese. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ukoliko koristite e-banking.

 

Plaćanje pouzećem

Vašu narudžbinu plaćate kuriru prilikom preuzimanja paketa. Dostava je besplatna na Vašu adresu na teritoriji Srbije za porudžbine veće od 4.000 Din.

 

Brisanje i otkazivanje narudžbine

Da biste otkazali svoju narudžbinu molimo vas da nas kontaktirate na e-mail info@xado.rs ili telefonom 063 8000 221. Radno vreme: 09:00 - 17:00h radnim danima. Subotom: 09:00 - 15:00h.

 

Politika povratka proizvoda

Zamenu proizvoda možete da realizujete u roku od 30 dana. Prihvatamo samo proizvode koji su se vratili sa računom, u originalnom pakovanju, i da nema znake oštećenja ili upotrebe.

 

Zaboravljena lozinka

Da resetujete lozinku kliknite ovde.

 

Srdačno,
XADO® Shop

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.