XADO AMC 1 STAGE NEW CAR 250ML


3.540 Din.

PDV je uračunat u cenu proizvoda.

Dodaj u listu želja

Kategorija: Automobili / Revitalizanti / Aditivi

Brend: XADO

Šifra: xa42211

 Besplatna dostava za porudžbine veće od 4.000 Din.

Pruža najviši stepen zaštite motora za novi automobil i lokalno precizno prilagođavanje delova jedni drugima tokom naleta.
Inovativni trokomponentni * proizvod nove generacije koji kombinuje prednosti dvofaznog složenog metalnog uređaja i revitalizatora 3. generacije. Posebno dizajniran za nove benzinske, plinske (LPG) i dizelske motore (s kilometražom do 20.000 km).
Pruža precizno uvijanje novih dijelova motora tokom postupka uvođenja. Nadoknađuje trošenje delova tokom rada. Stvara aktivni sastav za zaštitu delova od stresa i pregrejavanja. Povećava snagu i jacinu motora. Smanjuje potrošnju goriva
Poboljšava maziva svojstva ulja i tribološke karakteristike dijelova motora. Smanjuje buku i vibracije. Povećava resurse motora. Osigurava zaštitu motora od habanja za 100 000 km vožnje. 

 

Plaćanje preko računa

Vašu narudžbinu možete platiti direktno uplatom na račun XADO Srbija (Green Royal d.o.o.), uz obavezno navođjenje imena, prezimena i tačne adrese. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ukoliko koristite e-banking.

 

Plaćanje pouzećem

Vašu narudžbinu plaćate kuriru prilikom preuzimanja paketa. Dostava je besplatna na Vašu adresu na teritoriji Srbije za porudžbine veće od 4.000 Din.

 

Brisanje i otkazivanje narudžbine

Da biste otkazali svoju narudžbinu molimo vas da nas kontaktirate na e-mail info@xado.rs ili telefonom 063 8000 221. Radno vreme: 09:00 - 17:00h radnim danima. Subotom: 09:00 - 15:00h.

 

Politika povratka proizvoda

Zamenu proizvoda možete da realizujete u roku od 30 dana. Prihvatamo samo proizvode koji su se vratili sa računom, u originalnom pakovanju, i da nema znake oštećenja ili upotrebe.

 

Zaboravljena lozinka

Da resetujete lozinku kliknite ovde.

 

Srdačno,
XADO® Shop

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.