ATOMEX COMPLEX OIL TREATMENT 250ML

250 ml


1.980 Din.

PDV je uračunat u cenu proizvoda.

Dodaj u listu želja

Kategorija: Automobili / Revitalizanti / Aditivi

Brend: XADO

Šifra: xa40018

 Besplatna dostava za porudžbine veće od 4.000 Din.

Sadrži REVITALIZANT®. Potpuno sintetičko, polimerni zgušnjivač koji povećava viskoznost ulja. 

Problem: Povećani zazori u skupini cilindra-klipa i gubitak elastičnosti stabla ventila dovode do velike potrošnje ulja, dima i naslaga ugljenika na komori za izgaranje motora.

Rešenje: Upotreba posebnog aditiva protiv dima. Aditiv povećava viskoznost motornog ulja, zatvara praznine, uklanjajući tako ispušni dim i smanjujući potrošnju ulja.

Problem: Povećani zazori u ležajevima radilice i bregastog vratila uslijed habanja dovode do pada pritiska u sastavu podmazivanja i kao rezultat do kvara motora.

Rešenje: Upotrebite sredstvo za povećanje viskoznosti. Aditiv oblaže zazore u ležajevima i uklanja probleme sa trošenjem ležajeva. Povećava pritisak u sastavu podmazivanja. Smanjuje potrošnju ulja za otpad i dim motora. Povećava viskoznost ulja. Sprečava dalje trošenje motora. Efikasno za jako istrošene motore s unutrašnjim sagorevanjem
Proizvod je kompatibilan sa svim vrstama motornih ulja. Sigurno za turbopunjače. 
Zbog činjenice da sredstvo povećava viskoznost ulja, može se koristiti kao dodatak hidrauličkim podizačima.                                   

Koristi se i u benzinskim i u dizel motorima. Omogućava vam stvaranje rezerve za zaštitu motora. Efikasno za jako istrošene motore sa unutrašnjim sagorevanjem. Sigurno za turbokompresore. Revitalizator, koji je deo proizvoda, sprečava dalje habanje motora i omogućava mu bezbedan rad pre planiranog remonta.
Način primene:                                                                                                                                                              

Proizvod se zagreva na temperaturi od + 25 ... + 30 ° C.
Sipati u otvor za punjenje motornog ulja zagrejan na radnu temperaturu. Ostavite motor da radi u praznom hodu 2-3 minuta. Vozite automobil normalno. Preporučuje se jednokratna upotreba ulja tokom celog životnog veka.
Doziranje:
1 bočica (250 ml) proizvoda za 4-5 litara ulja.

 

Plaćanje preko računa

Vašu narudžbinu možete platiti direktno uplatom na račun XADO Srbija (Green Royal d.o.o.), uz obavezno navođjenje imena, prezimena i tačne adrese. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ukoliko koristite e-banking.

 

Plaćanje pouzećem

Vašu narudžbinu plaćate kuriru prilikom preuzimanja paketa. Dostava je besplatna na Vašu adresu na teritoriji Srbije za porudžbine veće od 4.000 Din.

 

Brisanje i otkazivanje narudžbine

Da biste otkazali svoju narudžbinu molimo vas da nas kontaktirate na e-mail info@xado.rs ili telefonom 063 8000 221. Radno vreme: 09:00 - 17:00h radnim danima. Subotom: 09:00 - 15:00h.

 

Politika povratka proizvoda

Zamenu proizvoda možete da realizujete u roku od 30 dana. Prihvatamo samo proizvode koji su se vratili sa računom, u originalnom pakovanju, i da nema znake oštećenja ili upotrebe.

 

Zaboravljena lozinka

Da resetujete lozinku kliknite ovde.

 

Srdačno,
XADO® Shop

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.