Atomic Metal Conditioner XADO Maximum Power Steering For Diesel Truck

30ML

Dizajniran za popravku, restauraciju i zaštitu od habanja upravljačkog pojačivača kod kamiona i ostale hidrauličke opreme.


3.900 Din.

PDV je uračunat u cenu proizvoda.

Dodaj u listu želja

Kategorija: Automobili / Revitalizanti / Aditivi

Brend: XADO

Šifra: xa40016

 Besplatna dostava za porudžbine veće od 4.000 Din.

Dizajniran za popravku, restauraciju i zaštitu od habanja upravljačkog pojačivača kod kamiona i ostale hidrauličke opreme. Inovativni dvo-komponentni proizvod nove generacije kombinuje prednosti metalnih kondicionera i treće generacije REVITALIZANT®.
 

Prednosti 

 • Poboljšava performanse pumpe.
 • Redukuje napor okretanja.
 • Eliminiše zavijanje pumpe izazvane habanjem.
 • Povećava preciznost u radu pojačivača upravljača vec nakon 50-100 km nakon primene.
 • Redukuje buku i vibracije upravljačke pumpe.
 • Povećava snagu pritiska hidraulučnog sistema.
 • Štiti delove od habanja usled niskog nivoa ulja.
   

Način primene

 1.  Rastvoriti* neophodnu količinu proizvoda u 100-150 ml korišćene hidraulične tečnosti zagrejane do temperature ne niže od +35 C.
 2. Sipati mešavinu u rezervoar upravljačkog pojačivača zagrejanog na radnu temperaturu.
 3. 2–3 minuta nakon sipanja mešavine okretati volan 5 minuta dok motor radi.
 4. Auto neka radi u regularnom modu.
   

 
* Nakon primene proizvoda trebalo bi PROMENITI tečnost u pojačivaču upravljača i voziti barem 200 km ako je tečnost kontaminirana (nečista, promenila svoju originalnu boju, itd.) tečnost je korišćena preko 40.000 km (vise od 3 godine) ili se ne zna rok njenog rada.
 

Kao rezultat primene proizvoda upravljački pojačivać je podlegao kompletnom REVITALIZATION® ciklusu; pouzdano je zaštićen od habanja do 100,000 km (60,000 milja).

 

Plaćanje preko računa

Vašu narudžbinu možete platiti direktno uplatom na račun XADO Srbija (Green Royal d.o.o.), uz obavezno navođjenje imena, prezimena i tačne adrese. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ukoliko koristite e-banking.

 

Plaćanje pouzećem

Vašu narudžbinu plaćate kuriru prilikom preuzimanja paketa. Dostava je besplatna na Vašu adresu na teritoriji Srbije za porudžbine veće od 4.000 Din.

 

Brisanje i otkazivanje narudžbine

Da biste otkazali svoju narudžbinu molimo vas da nas kontaktirate na e-mail info@xado.rs ili telefonom 063 8000 221. Radno vreme: 09:00 - 17:00h radnim danima. Subotom: 09:00 - 15:00h.

 

Politika povratka proizvoda

Zamenu proizvoda možete da realizujete u roku od 30 dana. Prihvatamo samo proizvode koji su se vratili sa računom, u originalnom pakovanju, i da nema znake oštećenja ili upotrebe.

 

Zaboravljena lozinka

Da resetujete lozinku kliknite ovde.

 

Srdačno,
XADO® Shop

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.