XADO REVITALIZANT EX120 FOR GEARBOXES 8ML

8ML


3.120 Din.

PDV je uračunat u cenu proizvoda.

Dodaj u listu želja

Kategorija: Automobili / Revitalizanti / Aditivi

Brend: XADO

Šifra: xa10030

 Besplatna dostava za porudžbine veće od 4.000 Din.

Namenjen je za zaštitu i popravku ručnih menjača. Zbog 20% ​​povećane * koncentracije ima proširenu maržu za obnavljanje obrađenih površina i njihovu zaštitu od rada. Uklanja udubljenja i ogrebotine na radnim površinama. Optimizuje mesta kontakta u zupčanicima. Omogućuje značajnu uštedu goriva (posebno na automobilima s pogonom na sve točkove). Smanjuje buku i vibracije čvorova do 10 puta. Povećava jasnoću menjanja brzina. Poboljšava jasnoću sinhronizatora
U slučaju nužnog curenja ulja, omogućuje dugotrajno (do 1000 km) sigurno upravljanje komponentama menjača.        

Način primene:                                                                                                                                                          

  • Dodajte potrebnu količinu proizvoda u otvor za punjenje ulja kratkog spoja, kućišta razdelnika ili reduktora mosta, zagrejanog na radnu temperaturu
  • Upravljajte automobilom u normalnom načinu rada. Obrada se smatra dovršenom nakon 50 sati rada mehanizma ili 1500 km prolaska
  • Revitalizacija se smatra završenom za 50 sati rada mehanizma (1500 km).
  • Ne preporučuje se za upotrebu u automatskim mjenjačima

 

Plaćanje preko računa

Vašu narudžbinu možete platiti direktno uplatom na račun XADO Srbija (Green Royal d.o.o.), uz obavezno navođjenje imena, prezimena i tačne adrese. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ukoliko koristite e-banking.

 

Plaćanje pouzećem

Vašu narudžbinu plaćate kuriru prilikom preuzimanja paketa. Dostava je besplatna na Vašu adresu na teritoriji Srbije za porudžbine veće od 4.000 Din.

 

Brisanje i otkazivanje narudžbine

Da biste otkazali svoju narudžbinu molimo vas da nas kontaktirate na e-mail info@xado.rs ili telefonom 063 8000 221. Radno vreme: 09:00 - 17:00h radnim danima. Subotom: 09:00 - 15:00h.

 

Politika povratka proizvoda

Zamenu proizvoda možete da realizujete u roku od 30 dana. Prihvatamo samo proizvode koji su se vratili sa računom, u originalnom pakovanju, i da nema znake oštećenja ili upotrebe.

 

Zaboravljena lozinka

Da resetujete lozinku kliknite ovde.

 

Srdačno,
XADO® Shop

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.